Καλέστε μας με αστική χρέωση: 211 800 1415

Ασφάλειες οχημάτων

Τι προσφέρουμε για την ασφάλιση του οχήματος σας;


Το πιο πολύτιμο χαρακτηριστικό μας, είναι η φροντίδα και οι εξειδικευμένες λύσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας. Θέλουμε να αναλαμβάνουμε κάθε υπόθεση ασφάλισης προσωπικά, ώστε μέσα από την γνωριμία μας μαζί σας να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε το πιο οικονομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα σας προστατεύει με τον τρόπο που επιθυμείτε.


Προσφέρουμε 3 διαφορετικούς τρόπους ασφάλισης οχήματων. Ο προτεινόμενος είναι μέσω της προσωπικής μας γνωριμίας, για να έχουμε μια εικόνα των αναγκών σας, πριν προβούμε στην πρόταση ενός συμβόλαιου. Εάν και εσείς επιθυμείτε να έχετε προσωπική φροντίδα, συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά σας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατόν.


Εάν γνωρίζετε επακριβώς τι προσφέρει η ασφαλιστική αγορά και έχετε καταλήξει στις καλύψεις που θέλετε να έχετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα online ασφάλισης πατώντας εδώ.


Τέλος μπορείτε να μας καλέσετε και τηλεφωνικά για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας στον εξής αριθμό:


Τηλέφωνο: 211.800.14.15

2 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό Το email είναι λάθος
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό Incorrect email
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Το μήνυμα σας απεστάλλει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!
Λυπούμαστε αλλά το μήνυμα σας δεν ήταν δυνατόν να παραδοθεί για τεχνικούς λόγους. Παρακαλούμε ξαναπροσπαθήστε και αν το πρόβλημα επιμείνει επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.