Καλέστε μας με αστική χρέωση: 211 800 1415

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Το ασφαλιστικό γραφείο asfaleies365 by Kaloudis ξεκίνησε την ιστορία του το 2006 ως Ασφάλειες Χαράλαμπος Καλούδης, σε ένα μικρό γραφείο στους Αμπελόκηπους της Αθήνας. Μετά από 4 χρόνια ο ιδρυτής και ασφαλιστικός σύμβουλος Χαράλαμπος Καλούδης, μετέφερε την επιχείρηση σε νέο μεγαλύτερο χώρο και την στελέχωσε με τους πιο έμπειρους και επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους.


Μέσα από την συνεχή εκμάθηση νέων ασφαλιστικών προϊόντων και την συνεχή αναζήτηση για τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, το ασφαλιστικό γραφείο asfaleies365 by Kaloudis, είναι σε θέση να προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα, κάθε είδους ασφάλισης, εναρμονισμένο με το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε!

ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!


Εδώ, στην asfaleies365 by Kaloudis insurance, σκεπτόμαστε πρώτα τους πελάτες μας. Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό, γιατί ελέγχουμε κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη ξεχωριστά και σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο που έχει ως γνώμονα το συμφέρον σας αλλά και το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε.


Λάμπης Καλούδης

Ιδρυτής της asfaleies365 by Kaloudis insurance


ONLINE ΑΣΦΑΛΙΣΗ Η ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ;


Επειδή οι εταιρείες ασφαλίσεων είναι πολλές και τα διαθέσιμα προγράμματα ασφάλισης ακόμη περισσότερα, είναι αδύνατον για έναν σύγχρονο άνθρωπο που έχει ένα πλήρες και έντονο καθημερινό ωράριο, να μάθει όλες τις ασφαλιστικές επιλογές που έχει στην διάθεση του. Μαζί μας μπορείτε να συναντήσετε τον προσωπικό ασφαλιστικό σας σύμβουλο και συζητώντας μαζί του να καταλήξετε σε μια συμφέρουσα ασφαλιστική λύση που θα καλύπτει τις αναγκές σας. Η τεχνολογία προσφέρει ευκολία και ταχύτητα, όμως για κάτι τόσο ιδιαίτερο όπως π.χ. ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που είναι απόφαση ζωής καλό είναι να μας συναντήσετε και να πετύχετε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

001


Πάνω από 1000


Πελάτες

002


100


Συμβόλαια Μηνιαίως

003


Πάνω από 10000


Συμβόλαια συνολικά

ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ!


Δοκιμάστε να αλλάξετε συνήθεια, ελάτε μαζί μας και θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε κοντά σας, επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους. Θα εργαστούμε για έναν κοινό σκοπό και θα καταφέρουμε να βρούμε το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλισης!


Είμαστε δίπλα σας αν παραστεί ανάγκη. Επειδή όλα είναι μέσα στην ζωή σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε δυσάρεστο, είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο. Ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος θα είναι μόνιμα διαθέσιμος για εσάς.